Ihmiset

Hei,

Nimeni on Päivi Petrelius ja olen Curiosan perustaja. Toimin Curiosan puitteissa lapsi- ja perhepalveluiden työyhteisöjen ja esihenkilöiden kouluttajana, valmentajana ja työnohjaajana. Työotteeni on systeeminen, dialoginen ja voimavarakeskeinen.

Olen valmistunut aikanaan Jyväskylän yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi ja sosiaalityöntekijäksi. Myöhemmin jatko-opintojen myötä valmistuin myös yhteiskuntatieteiden tohtoriksi. Tie on vienyt tämän jälkeen järjestöihin, yliopistotutkijaksi, erilaisiin kunnallisiin kehittämis- ja esihenkilötehtäviin, lastensuojelun sosiaalityöntekijäksi, kansallisen tason kehittämistyöhön Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella, monenlaisiin hanketöihin ja lopulta yrittäjäksi.

Yritykseni ja oman toimintani ytimessä on halu asettua sellaisten yhteisöjen rinnalle, joiden tehtävänä on lasten, nuorten ja perheiden kasvun ja hyvinvoinnin tukeminen. Koen tehtäväkseni tukea yhteisöjä löytämään ja vahvistamaan omia voimavarojaan. Ja olen jatkuvasti innostunut oppimaan lisää siitä, miten lapsia, nuoria, perheitä ja yhteisöjä voidaan tukea löytämään mahdollisuuksiaan ja voimavarojaan-

Yhdessä oppiminen ja oivaltaminen inspiroivat minua valmentajan ja työnohjaajan töissä. Yhteinen pysähtyminen ja pohtiminen avaavat aina uusia näkökulmia ihmiselämään.

Osan näistä töistäni teen itsenäisesti, mutta monissa valmennuksissa, hankkeissa ja työnohjauksissa on ollut mukana tärkeitä ja viisaita kollegoita. Yhteistyössä on voimaa!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Curiosan palveluihin. Minuun saat yhteyden helpoiten sähköpostilla: paivi.petrelius@curiosa.fi tai puhelimitse: +358407590563

Toivottavasti tapaamme valmennuksen, työnohjauksen tai jonkin muun innostavan tekemisen äärellä!

Päivi Petrelius